Partner worden

Partners 

Art on Paper bedankt al zijn partners voor hun vertrouwen, hun steun en hun voortdurende betrokkenheid bij de organisatie en de ontwikkeling van de activiteiten van de beurs. De beurs wordt georganiseerd door de vzw Bruxelles s’anime, in samenwerking met Studio Gondo bvba en met de steun van VO group.

Georganiseerd door

[LOGO] Studio Gondo [LOGO] BXL s'Anime

Institutionele partners

[LOGO] be brussels [LOGO] Ville de Bruxelles [LOGO] visit brussels

Met steun van

[LOGO] VO

Programmapartners

[LOGO] Botanique [LOGO] Brussels Drawing Week [LOGO] Centre de la Gravure et de l'Image imprimée [LOGO] Design Museum Brussels [LOGO] Eeckman Art Prize [LOGO] Musée d'Ixelles [LOGO] KBR [LOGO] La Cambre

Evenement Partners

[LOGO] Brussels Beer Project [LOGO] Maison Dandoy [LOGO] Hautes Les Coeurs [LOGO] Champagne Pommery [LOGO] Yugen Kombucha

Productiepartner

[LOGO] Art Fairs Service

Persbureau

[LOGO] Serenai [LOGO] Nakami
Partner worden

Word partner van de 2024 editie

Neem contact met ons op om u aan te sluiten bij de partners van de volgende editie van Art on Paper, een levendig platform en een niet te missen evenement op de Europese tekenagenda in het Gare Maritime. 

Met elke partner streven wij ernaar om duurzame relaties op te bouwen en tastbare opbrengsten te definiëren die overeenstemmen met hun waarden en ambities. 

Onze partnerschapsformules zijn op maat gemaakt en gaan van de associatie met onze communicatie, over de privatisering van onze ruimten en de VIP-toegang voor uw gasten, tot de uitvoering van projecten op maat of exclusieve en privé-evenementen. 

Meer informatie:
Fair Director / Gilles Parmentier 
gilles@artonpaper.be
+32 476 91 07 87