previous
next

Een nieuwe artistiek directie voor 2021

gepubliceerd op 17.12.20

Joost Declercq en Charlotte Crevits voegen zich bij het Art on Paper team als artistiek directeurs voor de beurs.  

Focus op exclusiviteit, kwaliteit, ontdekking en globaliteit: dat zijn de hoofdlijnen van de visie van het nieuwe artistiek directie team voor de volgende edities van de beurs. 

Dankzij hun impulsen en expertise versterkt Art on Paper zowel haar unieke formule en haar internationale invloed als haar ambitie om als open platform te dienen. Een platform dat in staat is om een ontdekking, een historische context van tekenkunst en een reflectie op het medium in de kunsten aan te bieden.

Ontdek hun uitgebreid interview HIER. 

previous
next

Aspraak in 2021

gepubliceerd op 04.09.20

De volgende editie van Art on Paper, de internationale beurs voor hedendaagse tekenkunst in Brussel, neemt van donderdag 16 tot zondag 19 september 2021 plaats in BOZAR.

Afspraak in september om deze 6de editie te ontdekken, die een uitgebreid panorama zal bieden van de kwaliteit en de diversiteit van de hedendaagse tekenkunst, voorgesteld door 40 Belgische en internationale galerijen. 

Veel nieuwigheden op het programma.  
Ontdek ze in onze volgende publicaties.

Guerlain
previous
next

14e Prijs voor hedendaagse tekenkunst van de Fondation d’art contemporain Daniel & Florence Guerlain

gepubliceerd op 10.12.20

Florence en Daniel Guerlain, leden van de selectiecomité van Art on Paper (2018 en 2019), maakten de kunstenaars bekend die geselecteerd zijn voor de 2021 Prijs voor hedendaagse tekenkunst van hun Stichting Hedendaagse Kunst.

De Prijs voor hedendaagse tekenkunst werd door de verzamelaars gelanceerd om hun passie voor tekenkunst, in al zijn vormen (werken op papier, collages, muurtekeningen), aan te tonen.

De geselecteerde kunstenaars zijn:
- Martin Dammann (DE, 1965)
- Erik van Lieshout (NL, 1968)
- Françoise Pétrovitch (FR, 1964)

Meer informatie over de Prijs en de kunstenaars: fondationdfguerlain.com

BDW
previous
next

Brussels Drawing Week 2021

gepubliceerd op 04.09.20

Van 14 tot 19 september 2021 neemt de tweede editie van de Brussels Drawing Week plaats.

De Brussels Drawing Week brengt een uitgebreid programma samen dat gewijd is aan de tekenkunst in samenwerking met de belangrijkste kunstinstellingen, centra en kunstacademies in Brussel. Het programma voor 2021 is in ontwikkeling. 

Bekijk het volledig programma van de 2019-editie op drawingweek.brussels